Ημέρες Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΕΠ ΤΟΥ ΚΕΣΥΠ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ Δ.Ε. ΣΑΠΩΝ

 

Την Τετάρτη, 05-04-2017 και την Παρασκευή, 07-04-2017, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη  επίσκεψη του Υπεύθυνου ΣΕΠ του  ΚΕΣΥΠ της ΔΙΔΕ Ροδόπης,  κ. Νάκου Νικόλαου, στο Γυμνάσιο Δ.Ε. Σαπών,  στο πλαίσιο της «Ημέρας  Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού». Κατά τη διάρκεια των 2 ημερών, υλοποιήθηκαν δράσεις και πραγματοποιήθηκε ομιλία ? ενημέρωση των μαθητών των τμημάτων Γ1, Γ2 και Γ3, Γ4 αντίστοιχα, πάνω σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας.

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κύριο Νάκο Νικόλαο σχετικά με θέματα φοίτησης και σπουδών, μετά το Γυμνάσιο, παρακολουθώντας σχετικά βίντεο και παρουσίαση για τη φοίτηση σε Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο και συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια.  Στη συζήτηση που ακολούθησε, έθεσαν ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με τις προοπτικές που τους ανοίγονται, βάσει των επαγγελματικών επιλογών που θα ακολουθήσουν .

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο του ΚΕΣΥΠ κ. Νάκο Νικόλαο για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα  ενημέρωση και  την εποικοδομητική συνεργασία!!!

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ