1η Συνάντηση Ενημέρωση Γονέων – Κηδεμόνων και συνεδρίαση του Συλλόγου

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου παραβρέθηκαν, μετά από κάλεσμα της Διευθύντριας του Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών Ζαφειρούλας Κοτσάκη, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου, προκειμένου να ενημερωθούν σε θέματα που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία του σχολείου και ειδικότερα τη φοίτηση, τη συμπεριφορά, την ασφάλεια, την επικοινωνία και τις καινοτόμες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν τη σχολική χρονιά 2013-2014.

Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική και η ενημέρωση πλήρης και διαφωτιστική. Έγινε δε κατανοητό, ότι έχει μεγάλη σημασία να υπάρχει επικοινωνία, ανοιχτός διάλογος, στενή συνεργασία, αμοιβαία ενημέρωση και πληροφόρηση μεταξύ του σχολείου και της οικογένειας για να επιτευχθεί ο κοινός στόχος, η εύρυθμη λειτουργίας του σχολείου και η προαγωγή του εκπαιδευτικού, παιδαγωγικού και κοινωνικού έργου που επιτελείται σ? αυτό.

Λόγω οριακής μη απαρτίας μελών, αναβλήθηκε η τελική απολογιστική συνεδρίαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Συλλόγου