Το website του προγράμματος Comenius

Σας παρουσιάζουμε τo website του προγράμματος Comenius που συμμετέχει το Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών, στο οποίο θα βρείτε όλες τις δράσεις μας, πλούσιο  Άλμπουμ Φωτογραφιών, το Magazine μας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Καλή πλοήγηση!

Continue reading »

Επίσκεψη στην Ολλανδία με το Comenius

Την εβδομάδα 18 έως 24 Απριλίου 2013 στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius, το Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών, ολοκλήρωσε τον κύκλο εργασιών του, πραγματοποιώντας την τελευταία επίσκεψή του στο Leek της Ολλανδίας.

Continue reading »

Επίσκεψη στην Ιταλία (Comenius)

Την εβδομάδα 9 με 16 Μαρτίου 2013 στα πλαίσια του προγράμματος Comenius το Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών βρέθηκε στην Ιταλία, στη πόλη POLICORO και προσπάθησε να ενώσει για μια ακόμη φορά δυο λαούς που τους ενώνουν πολλά, από την αρχαία […]

Continue reading »

Επίσκεψη στην Τουρκία (Comenius)

Την εβδομάδα 19 με 24 Νοεμβρίου 2012 μέλη της Ομάδας του Comenius μαζί με δέκα (10) μαθητές/τριες συμμετείχαν στην 5η συνάντηση του προγράμματος στην Άγκυρα της Τουρκίας. Το ταξίδι κουραστικό αλλά γεμάτο εικόνες και γεύσεις από την ανατολή.

Continue reading »

Επίσκεψη στην Ισπανία (Comenius)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η εκπαιδευτική συνάντηση στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius με τίτλο “Come closer. Our world is your world” στην Ισπανία. Από 18 ως 24 Απριλίου το Γυμνάσιο Δ. Ε. Σαπών συμμετείχε στην 3η συνάντηση συνεργασίας που έγινε στο σχολείο Golegio Apostolo […]

Continue reading »
1 2